11 Eylül 2009 Cuma

Brezilyalılar Bizi izleyecek

Galatasaray'ın, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano'yu, Fenerbahçe'nin ise yine Brezilyalılar Andre Santos ve Cristian'ı renklerine bağlamaları ayrıca, Sarı-lacivertlilerin kadrosunda Alex, Roberto Carlos ve Deivid gibi Brezilyalı yıldızları bulundurması bu ülke taraftarlarının Turkcell Süper Lig'e olan ilgilerini iyice arttırdı. Yayın haklarını alan BandSports sayesinde Brezilyalılar, Süper ligi naklen seyredebilecek...

Galatasaray'ın, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano'yu, Fenerbahçe'nin ise yine Brezilyalılar Andre Santos ve Cristian'ı renklerine bağlamaları ayrıca, Sarı-lacivertlilerin kadrosunda Alex, Roberto Carlos ve Deivid gibi Brezilyalı yıldızları bulundurması bu ülke taraftarlarının Turkcell Süper Lig'e olan ilgilerini iyice arttırdı.

Brezilya Ligi'nin yayın haklarını elinde bulunduran BandSports, taraftarların, Turkcell Süper Lig'deki maçlara yönelik ilgileri karşısında harekete geçti ve maçların Brezilya'daki yayın haklarını satın aldı. BandSports'un Türkiye'den yayınlayacağı ilk maçın hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi olacağı bildirildi.

BandSports, Almanya ve Portekiz gibi Avrupa liglerinin yanı sıra Güney Amerika, Avrupa ve Asya'dan da birçok ligi Brezilyalı futbolseverlerle buluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder