9 Temmuz 2009 Perşembe

Fox Life

Fox Life, bulunduğu tüm platformlarda daima ilk akla gelen eğlence kanallarına sahip Fox International Channels’ın, komedileri, dizileri, drama ve showlarıyla tüm ülkelerde izlenme rekorları kıran tematik kanalıdır. 13 Kasım 2006 tarihinden bu yana Digiturk 8. kanalda yayın yapmaktadır.

Fox Life, yeniliklere açık, canlı ve eğlenceli içeriği ve Türk televizyonlarında izlemeye alışık olmadığımız programları ile rakiplerinden farklılık göstermektedir.

Fox Life, gündüz yayınlarında herkese hitap eden reality showları, Hollywood yıldızlarının gerçek, içten portreleri, eğlenceli ve renkli hayatlarının anlatıldığı özenle hazırlanmış magazin programları ve akşam yayınlarındaki komediler, diziler ve dramaları ile eğlenceli ve farklı bir yayın akışına sahiptir.

Fox Life'ın saat 22:00’de başlayan prime time kuşağında, şu anda Amerika’da reyting rekorları kıran diziler, büyük ilgi gören reality show’lar, ve hayata farklı perspektiften bakan, tartışmalar yaratabilecek hayatları anlatan dramalar yer alıyor.

Açılış 13 Kasım 2006
Sahibi News Corporation
Slogan Hayatı Yaşa
Ülke Türkiye
Kardeş kanallar Fox
Fox Sports
Website Fox Life TV

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder