11 Temmuz 2009 Cumartesi

Kanal 26

Kanal 26, 26 Kasım 1992'de kurulan Eskişehir 'in ilk yerel televizyonu. Yaşar Abacı ve İlhan Yalçın tarafından kurulmuştur.

4 Nisan 2007 tarihinde bünyesine İki Eylül Gazetesi'ni de katmıştır. Eskişehir yöresine ait haberler,eski diziler,çevre hakkında gezi programları veren bir kanaldır. 26 Kasım 1992'den beri devam eden bir hikaye... Kesintisiz süren yayın hayatı ve daima bir adım önde olmayı kendine ilke edinen Kanal 26 TV, gerçekçiliğinden, ilkelerinden taviz vermeyen Eskişehir'in ilk özel en özel sloganıyla 1992 yılında yayın hayatına başladı. Basın tarihinin 1908 yılında şerefli bir üyesi olan Eskişehir, Türkiyemizin basında öncü illeri arasında yerini almıştır. Kanal 26 Televizyonu ilimizde tarihi Cumhuriyetimizin kuruluşundan da yaşlı olan Eskişehir basınında çok kısa bir zamanda bilinçli, çağdaş, akılcı yayıncılık politikasıyla Eskişehir'in en büyük ve en etkili medya kuruluşu olma başarısını gösterdi.

Tercih sebebiydi çünkü farklıydı. Kadrosu teknik olanakları ve modern stüdyoları ile kalitenin aranılan adresi oldu. Eskişehir'in haber kanalı olan Kanal 26 en hızlı, en son dakika haberleri doğru, tarafsız ve objektif yayınlanarak Eskişehir'in inandığı gözü kulağı olmuştur. Güncel, ekonomi, politika, spor, eğitim, sanat, bilim, sağlık, belgesel vb. Programlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanıp Eskişehir de yayın yapan tüm ulusal ve yerel kanallar arasında en çok izlenilen ilk 4 kanal arasında yerini almıştır. Bu yüzden YEREL ve ULUSAL REKLAM veren kuruluşların Ekişehir'deki tek tercihi olmuştur.

Kanal 26
Açılış 26 Kasım 1992
Ülke Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder