9 Temmuz 2009 Perşembe

Gaziantep Olay İnt TV

Gaziantep Olay İnternational Televizyonu, Gaziantep kaynaklı uluslararası yayın yapan ancak yerel motifleri yansıtan uluslararası bir TV kanalıdır.

Gaziantep Olay Tv, Türksat 2 A Eurosiasat Uydusu'ndan Almanya'nın Köln kentinden ve Türkvizyon Digital Yayın Paketinden 30 Kasım 2006 tarihinden 08.Şubat.2008 tarihine kadar Digital ve Streo olarak Türksat 2 A uydusu kapsama alanındaki 63 ülkeye uluslararası formatlarda yayın yapan Gaziantep ve Gap yöresine özel prodüksiyon ve programlar yayınlayan haber agırlıklı bir uluslararası medya, radyo ve televizyon kuruluşudur. Olay Tv halen GAP ve Güneydoğu yöresine özgü yerel formatlı programlar, yarışmalar, prodüksiyon ve yayın üretmekte olup yerel Gaziantep Olay Televizyonu'nun kardeş yayın organıdır.

Şu an Türksat 3 A uydusundan yayın yapan Gaziantep Olay Tv, Görsel, işitsel, analog, dijital ve elektronik yayıncılık faaliyetlerinde bulunan Gaziantep Olay Medya Şirketler Gurubunun bünyesinde faaliyet göstermekte olup; grupta ayrıca yerel Olay Tv, Olay Gazetesi, Olay Fm Radyo, Olay Ajans, Olay Web Haber Portalı, Olay Matbaacılık, Olay Ambalaj, Olay Bilboard, Olay Ofset, Olay Prodüksiyon gibi Medya işletmeleri faaliyettedir. Olay Medya Gurubun Yönetim Kurulu Başkanlığını gazeteci, yazar Mehmet Erol Maraş yapmaktadır. Gaziantep Olay Tv, 08.02.2008 tarihinden 17 Temmuz 2008 gününe kadar Türksat 1 C uydusu, Batı kapsama alanı, Tp : 5, Frekans : 10.999, Sembol Rate : 2222, Fec : 3/4 ve Polarizasyon : Vertical parametreleri ile yayın yapmıştır. Gaziantep Olay Tv 17 Temmuz 2008 tarihinden Ekim 2008 sonuna kadar Türksat 3 A uydusundan yayın yapmış olup, 27 Ekim tarihindan bu yana Türksat uydularındaki yayınını Türksat paketi Frekans 12685, Sembol Rate 30000 üzerinden sürdürmekte ve Adriyatik'ten Çin seddine, Ortadogu'dan tüm Avrupa'ya kadar geniş bir cografyada çok rahat bir şekilde izlenmektedir..

Gaziantep Olay İnt Tv
Ülke Türkiye
Website www.gaziantepolay.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder