14 Temmuz 2009 Salı

NR1 TV

Number One Tv 1994 yılında yayın hayatına başladı. İlk yayın şu anda halen var olan Yenibosna'daki stüdyodan gerçekleştirildi. İlk zamanlarda küçük bir stüdyo ve sayıca az ama çok istekli genç bir kadro ile yola çıktı.

Açıldığı günden beri Türkiye'nin önde gelen isimleri ile çalışan ve bu isimleri kadrosuna katan Number One TV sponsorluk bakımından da Türkiye'nin önde gelen saygın şirketleri (Pepsi, Coca Cola, Ten, Eczacıbaşı, Doritos, Wella, Alcatel, Turkcell,TurkTelekom… ) ile anlaşmalar yaptı.

Yayın hayatına başladığı günden itibaren birçok yeniliklere imza atan Number One TV yerli-yabancı tüm kliplere yalnızca şarkı adı, şarkıcı ve plak şirketlerinin yazılı olduğu klip kuşakları hazırlayarak ekran bütünlüğünü sağlamak açısından klip kuşakları dönemini başlattı. Number One TV yerli ve yabancı plak şirketleri ile kurduğu ve özünde karşılıklı güven yatan anlaşmaların sonucunu kısa sürede aldı, Madonna "The Power Of Goodbye" ve The Cranberries "Promises" gibi dünyanın önde gelen yıldızlarının kliplerini dünyada ilk defa yayınlayabilme başarısına ulaştı.

Number One TV'de yabancı müzik ağırlıklı yayın yapıldığı gibi sadece müzik değil aktüalite, magazin, şehir rehberi, talk showlar, Chart programı gibi eğlenceli programlar da yayınlanmaktadır.

Numberone TV
Açılış Ağustos 1994
Sahibi 1 Numara Medya Grubu
Slogan Türkiye'nin 1 Numaralı Müzik Kanalı
Ülke Türkiye Bayrağı Türkiye
Kardeş kanallar Fashion One TV, Number 1 FM, Radyo Klas
Website NR 1 Resmi sitesi
İzlenebilirlik
Uydu
Türksat 3A 11097 V 30000 5/6
Digiturk ??. Kanal
D-Smart 91. Kanal
Kablo
Teledünya ??. Kanal
Kablo TV S 37

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder